Herbs that Work! Catalog

Detta är nya, starkare formler som behövs för att kompensera den bearbetade skräpmat på varje hörn, brist på motion, kemikalier, konserveringsmedel, föroreningar, stress och receptbelagda läkemedel som vi alla lever med. Gjorde till Marge Hartwig strikta normer, arbeta dessa örter!

Detta är nya, starkare formler som behövs för att kompensera den allmänna avsaknaden av ordentlig motion och den bearbetade skräpmat på varje hörn – för att inte nämna den ständigt närvarande kemikalier, konserveringsmedel, föroreningar, stress och receptbelagda läkemedel som vi alla lever med.

De örter som vi använder är ekologiskt odlade där så är möjligt eller vilda skördas av ansedda personer vi har lärt oss att lita på. På grund av vår egenutvecklade process, som omfattar tillägg av eteriska oljor, de är flera gånger starkare och effektivare än örter hittar du i hälsokostbutiker eller apotek! De kostar mer per flaska eftersom du får den kraft du behöver för att effektivt ta itu med allvarlig sjukdom. De kostar mindre att använda eftersom för mildare besvär kan du ta 1/4 belopp och fortfarande få mer makt än Funna i vår tävling för vattnig.

Inga MESAR tillåtet! Vänligen förstå. Styrkan i dessa produkter gör dem smakar hemskt. Våra cayenne brännskador. Vår vitlök luktar. Vår golden seal är bitter och våra Echinacea veck och rynkor munnen med dess karakteristiska pirra. Om du vill ha söt smak, det finns en hel del ”örter som inte fungerar” märken att välja mellan. Men om du menar allvar om din hälsa, du måste konfrontera den dåliga smaken och extra initiala kostnaden av örter som fungerar!

Information om våra spännande nytt tillskott som minskar oxidativ stress av fria radikaler

Vänligen observera: Vår kundvagn som tillfälligt inte är i drift!

Det finns två sätt att beställa örter som fungerar

E-post Marge på margehartwig@hotmail.com eller ring Marge på 602-482-0917.

Måste prata med Marge – ring 602-482-0917.

Tack för din förståelse och har en fantastisk dag!

Normal inhemsk frakt och hantering är $8.00 på de flesta order, för de flesta områden i USA Vissa områden kan dock kräva en extra avgift på 5,00 USD eller mindre. (Sorry, det är vad våra speditörer gör oss.) Vi inte fartyget utanför kontinentala USA.

Ring

Lägg till Skype

Behöver du Skype-kredit


Marges vitalisering rengöra – $198,00

1-Total-Cleanse-Package-WebsiFörebered dig ökad energi, bättre minne och en bättre syn på livet. Göra min Revitalizing rengöra idag och Upplev hur bra du kan känna oavsett hur gammal du är. Forskning visar att korttidsminne förbättras när kroppen har god näring och att näringen inte går förlorade genom icke-absorption som så ofta kan vara fallet när dina eliminering organ är igensatta med avfall. Optimal hälsa börjar här!


Anti-depressiva formel 2 oz. $28,00

2-Anti-Depressant-200pxlongDenna formel är ett naturligt alternativ till läkemedel mot depression, ångest och hyperaktivitet. Det är komplett; erbjuder stimulans till hjärnan med hjälp av St John’s Wort, Gotu Kola och Ginkgo samtidigt lugnande och rengöring med kungsljus, Lobelia, kalott, valeriana, Sarsaparilla, maskros och Oregon druva Root.

Försiktighet : Inte tar denna formel om du för närvarande på en anti-depressiva läkemedel.


Anti-parasit formel 2 oz. $28,00

Grade A nötkött har över 1000 parasit larver per kubiktum. I en senaste test innehöll mer än 65% av fisk testade giftiga halter av parasiter. Kyckling är ännu värre. Dessa organismer kan kläckas i kroppen och gradvis förstöra ditt immunförsvar samt vitala organ. De kan fästa sig på ditt hjärta, lever, lungor och bara om alla andra delar av kroppen är också i riskzonen. Undvika alla animaliska produkter som är bäst, men under tiden, detta är ert försvar. Ingredienserna är malört blad och blommor, salvia blad och blommor, svart valnöt inre skrov, kryddnejlika och vitlök lampa.

För bästa resultat i att bli av med dessa skadedjur, använda vår anti-parasit formel i samband med Eliminator siffrorna 1 och 2.


Anti-virala formel 2 oz. $28,00

En formel som behandlar herpes simplex #1 och #2 herpes zoster (bältros) och andra virala infektioner som förkylningar och influensa. Det kan användas internt men också externt där du kan placera den på en viral lesion. Människor rapport att när den ”pirra” av en ny lesion börjar, en droppe på området är mycket effektivt. Ingredienserna är St. John’s Wort, Lomatium, citronmeliss, isop, vitlök, Thuja, Tea Tree olja, Echinacea frö och en patentskyddad blandning av eteriska oljor.


Cayenne regelbundet 2 oz $24.00 eller Super heta Cayenne S.H.S. 1 oz $24.00

Vår regelbundna Cayenne är en blandning av ekologiskt odlade paprikor ger dig den starkaste ”säkra” stimulerande på planeten. Det tar problem i cirkulationsorganen, både kroniska och akuta. Hålla en i ditt hus och en i din bil

För de djärva, prova våra Cayenne Super Hot, uppskattas till 300.000 värme enheter. Tänk bara på en skogsbrand i munnen. Ingredienser: Alla färska ekologiska kryddväxter habanero och jalapeño paprika med torkade asiatiska, kinesiska och afrikansk fågel paprika till.


Kalla och influensa 2 oz $30.00

5-cayene-200pxlongÖrterna i denna stora formel är boneset, aspen, pleurit, yerba santa, elecampane, osha, öken salvia, fläder, rölleka, wild cherry, kola mutter, vitlök, lakrits, goldenseal, echinacea, lobelia och cayenne. Formeln används tillsammans med och Echinacea Extra och Super Cider för de symtom som hänger på längre än vanligt. Anser att det är ett mer verktyg i din verktygslåda för god hälsa.

Kan användas tillsammans med anti-virala tinktur mot virusinfektioner.


Detox formel 2 oz $28,00

Denna kraftfulla blod- och lymfcirkulationen rensning formel är baserad på en Dr John Christopher avgiftande örtte. I en tinktur erbjuder det större rengöring åtgärder för att hantera den öka toxiska miljön vi lever med.

Ingredienserna är: rödklöver blommor, greasewood, kardborre, Krusskräppa, goldenseal, Oregon druva root, bloodroot, östra mistel, vitlök saft, prickly aska och cayenne.


Detox örtte 4 oz. $18,00

6-Coldflu-200pxlongDenna formel innehåller rostade maskros rot, kardborre rot, Pau d’ Arco inre bark, kanelbark, kardemumma seed, lakritsrot, fänkålsfrön, enbär, ingefära, kryddnejlika knoppar, svartpepparkorn, uva ursi blad, åkerfräken ört, apelsinskal och persiljerot. Detta trevliga välsmakande te är baserad på en forntida indiska mag te formel med många hälsofördelar. Del av Marges nya rena program, det kan också användas med eller utan full rena – alltid med fördel.


Mag formel 2 oz. 28,00

7-Detox-200pxlongDenna formel är en potent matsmältningen lindra någon dysfunktion i övre mag-tarmkanalen. Det är en specifik för gas, kramp, kolik, matsmältningsbesvär, halsbränna, illamående och diafragmabråck.

Denna formel innehåller peppermint blad, söt Fänkål utsäde och ingefära rot. Det är naturens perfekta svar på de kemiska baserade antacida Funna i droghandel.


Eliminator #1 100 caps $22,00

En kolon rengöra. Regelbundna och täta eliminering är avgörande för god hälsa. Avföringen ska vara lös men inte vattnig och du bör vara att eliminera en gång för varje måltid du äter. Eliminator #1 hjälper rehabilitera musklerna i tarmarna till rätt handling. Detta kan ta lång tid beroende på atrofi av din kolon. Ingredienserna är cape aloe, senna blad och pod, cascara sagrada, bar bär roten bark, ingefära, afrikansk fågel peppar, vitlök och fänkål.


Eliminator #2 8 oz. pulver $24.00

Den Ultimate kolon rengöra – fungerar som en svamp att komma in i de överbelastade tarmen fickor och absorbera den gamla avföring, dra ut det ur kroppen. Det kan vara förstoppande i sin verksamhet och kan användas efter att du har haft bra, täta och mjuk avföring så får du med regelbunden användning av Eliminator #1. Även då, planera att öka din dos av nummer 1 medan du använder Eliminator #2. Ingredienser inkluderar psyllium frön och skal, äpple pektin, Monmorllinate lera, aktiverat willow träkol, pau d’ arco, stabiliserad linfrö, marshmallow root, HAL elm bark, lakrits rot och Fänkål utsäde.


Echinacea Extra 2 oz. $30.00

Vi börjar med ekologiskt odlade echinacea angustifolia rötter, tillsätt echinacea frön, Pau d’ Arco, Siberian ginseng och vitlök saft och en patentskyddad blandning av eteriska oljor.

Naturligtvis använder vi vår speciella brygga tekniker i organiska alkohol för att göra riktigt en potent immun stimulator. Om du har hittat Echinacea effektivt innan, kommer du att älska den här.

Varning: Echinacea bör inte tas på obestämd tid. Om tar det regelbundet, är en bra tumregel att ta det i 3 veckor och sedan vila en vecka innan start igen.


Fem Vigor 2 oz. $28,00

11-Elim-II-200LongFeller kvinnan som har förlorat sin livslust, det stimulerar kvinnlig energi och kan även stimulera sexuell lust. Vi har även haft flera rapporter om kvinnor som använt denna formel som upplever en ökning av storleken på brösten. Ingredienserna är wild yam, lakrits, Siberian ginseng, sarsaparilla, saw palmetto, havre utsäde och kola mutter.


Vitlök 2 oz. $24.00

En av de äldsta växtbaserade läkemedel, historia går det tillbaka till dagarna av Hippokrates där det ansågs mest användbar ört i hans arsenal mot sjukdom.

Denna tinktur görs från ekologiskt odlade vitlöksklyftor i 45% till 55% alkohol i renat vatten.


HRT 2 oz. $28,00

13-FemVigor-200pxLongEn bra formel för att normalisera en oberäkneligt eller förhöjda hjärta slå, samt reglera högt eller lågt blodtryck. Denna formel stärker hjärtat muskler, minskar risken för hjärtsjukdom. Ingredienserna är hagtornsbär, blad och blomma, rödklöver blommar, mor vörten blommor, vitlök, jamaicansk ingefära och cayennepeppar.


Ekologisk jojobaolja plus 9% Tea Tree olja $15,00

Denna formel kombinerar fördelarna med jojobaolja och olja Tea Tree (melaleuca) vilket gör det utmärkt för adress mindre irritationer.

För utvärtes bruk.


K & B formel 2 oz. $28,00

Denna formel är både urindrivande och antiseptisk som leder till ett effektivt rättsmedel för de bakterier som orsakar infektioner i njurar och urinblåsa. Ingredienserna är enbär, corn silk, uva ursi blad, åkerfräken ört, pipsissewa blad, kardborre ört och goldenrod blomma toppar.


K & B te 4 oz. örter $18,00

16-Jojo-200pxlongTerapi är samma som K & B formeln ovan. Ingredienserna är enbär, corn silk, uva ursi blad, persiljerot och blad, morot tops, maskros blad, åkerfräken ört och goldenrod toppar.


L & Gb + 2 oz. $28,00

Denna formel är bra för rengöring av levern och gallblåsan och är mest effektiv när det används i samband med avgiftning örtte eller med 5 dagars rengöring och avgiftning program. Ingredienserna är milkthistle utsäde, maskros rot och blad, Oregon druva root, gentiana rot, malört blad och blomma, svart valnöt skrov och söt Fänkål utsäde.


Lobelia 2 oz. $24.00

Denna formel innehåller lobelia utsäde i ekologisk rå äppelcidervinäger, 45% till 55% organiska alkohol och rent vatten.


Manliga vigör 2 oz. $28,00

För mannen som känner att har han förlorat sin kant och sin enhet som en man. Det stimulerar manlig energi och sexuell lust. Ingredienserna är amerikansk ginseng, yohimbe, damiana, sarsaparilla, saw palmetto, havre utsäde, kola mutter och ingefära.


MS formel 2 oz. $28,00

20-lobeliaEn Välkommen normalizer humörsvängningar, smärta, ångest och stress av PMS. Som en adaptogen fungerar det för att balansera manliga och kvinnliga hormoner. Rapporter kommer in om effektiviteten denna formel har på såväl män som kvinnor. Vi borde kanske kalla det MR & MS. Den innehåller följande örter: don qui, vitex, wild yam, humle och uva ursi.


MS för 2 oz. $28,00

21-MaleVig-200-px-LongDenna formel är särskilt utformade för att minska symptomen på klimakteriet; värmevallningar, depression, nervositet, ångest, håravfall, torr vaginala vävnad, smärta, etc. Genom hjärnan ökar det kommunikationen mellan de endokrina organen och äggstockarna tillåter kvinnan att åldras långsamt och naturligt, att göra en bekväm övergång genom klimakteriet. Ingredienserna är vitex (kysk träd bär), discorea villousa, wild yam, angelica polymorpha sinensis, doug quai, silverax, mor vört, lakrits, salvia och humle.


Pro formel 2 oz. $28,00

22-Ms-200LongNu med pygeum bark.

Den medicinska professionen säger att varje man så småningom kommer att ha problem prostata om han lever tillräckligt länge. Denna formel är en effektiv lösning att försvårande och potentiellt farliga problem. Många människor som använder denna produktrapport att få en full natts sömn utan täta urinträngningar och på morgonen, du tror du är 21 igen. Ingredienserna är Saw Palmetto berry, Pipsissewa blad, SNÄRJMÅRA ört, nässlor root, Thuja blad och K/B blandning. Och nu har vi lagt till nya mirakel ört från Aftica, pygeum bark.


Riktig mat 14 oz. pulver $34,00 – om en 30 dagars förbrukning.

En blandning av naturens finaste livsmedel som snabbt assimileras i kroppen vilket ger dig den energi du behöver nu! Detta är de vitaminer som du behöver i ett paket som är lätt och behaglig att ta i juice eller destillerat vatten. Det är 100% ren mat utan bestrålning eller gasning. Det snabbar sig i handling och hastigheter du i vitalitet. Ingredienserna är ekologisk spirulina blå gröna alger, chorella bruten-cell alger, korngräs, alfalfa gräs, vetegräs, lila dulse tång, beet root och spenat blad kombinerat med vilda skördade nypon, apelsin och citron skal, allt i en bas av icke-jäsbara saccharomyces cerevisiae jäst.

Nyligen genomförda studier visar att vitamin B-komplex, som riktig mat har i överflöd, är ett viktigt stöd för korttidsminne.


Koppla av U 2 oz. $28,00

En dropper full eller två av denna hemska provsmakning formel slappnar av och minskar stress så effektivt att du inte bryr dig hur illa det smakar. Ingredienserna är valerian root, lobelia frökapslarna, passionsblomma ört, humle blommor, svart cohosh rot, blå cohosh rot, skullcap ört och wild yam rot. Detta är också en mycket effektiv naturliga muskelavslappnande formel för hundar som är hyperaktiva eller stressad ut. Katter? Tyvärr, kan inte vi få oss att ta örter.


Relief formel 1 oz. $20.00

En mycket kraftfull djupt penetrerande olja för uppvärmning som kan lindra smärta, inflammation och stelhet i leder, senor, ligament och muskler. Ingredienserna är cayenne, mentol och pepparmynta i en patentskyddad blandning av örter som förbättrar transport under huden och in i det drabbade området. Denna transportör innehåller en av naturens mest kraftfulla lösningsmedel och smärtstillande, pH-balanserad limonen olja och vintergröna olja.


Super Cider 2 oz. $24.00

26-Relax-U-200pxlong…en kraftfull attack på förkylning och influensa

Vi har kombinerat saft av vitlök, pepparrot, lök, ingefära och cayenne i en bas av apple cider ättika att göra detta en av de bästa botemedel för symtom på förkylning eller influensa.

För en stor One-Two punch, använda med Echinacea Extra och se bakterier kör.


T & G formel 1 oz. $20.00

…tanden och tandköttet formel

Utmärkt förebyggande och rehabilitering för tänder och tandkött. Använd 2-8 droppers fullt i en vatten pick(tm) lösning. Börja med den svagare lösningen och öka som behövs tills du får önskat resultat. Ingredienserna är white willow bark, ek gall, tea tree olja, bayberry root bark, echinacea, pepparmyntsolja och lagom cayenne till ger din mun en varm pirra.


Think Tank 2 oz. $28,00

29-TG-200pzlongNYA!

Think Tank innehåller nu även den nyaste minne ört – Bacoba

Princip örten i denna formel, ginkgo, är känd för förmågan att öka blodflödet till hjärnan. Detta förbättrar minne och förmåga att tänka klarare, ingredienserna är ginkgo, rosmarin blommor och blad, bacoba, cayennepeppar och kola mutter.


Vår politik för återvändande är enkel och direkt – returnera alla objekt för en full återbetalning av inköpskostnaden inom 30 dagar – nej frågor! Inget krångel! Inga problem!

Du kan alltid prata med Marge på 602-482-0917, hon välkomnar ditt samtal.

css.php